fredag 9 december 2011

Andra advetssurf

Surf 4 Dec med riktigt bra vågor och barmark hör inte till vanligheterna. Körde ett  litet kvalitetspass på bombas med högvatten och bra tryck på s-so. Var ett par gubbar på beachen och några på ön.
Tog en av mina bästa höger bombasvågor  kändes riktigt bra. Lånade ut mina boots efter en timmes surf till Henrik som åkt från lule och glömt sina. Varit en mycket blåsig start på vinter fö. men har brakat lös på fel tider i förhållande till jobb och mörker, synd på så rara vågor.

over and out ,  kommer med en toplista över årets kuligaste sessions inom kort.

Mats

2 kommentarer:

Testkonto för utveckling sa...

Tjena tjena, David Sandström här. (Killen från skellefteå med webber minifish bräda och svart volvo xc70)
Har du någon kontakt med Henrik? Han filmade ju nämligen en snutt när vi var där och det skulle vara kul om man kunde få spana på det.

God jul.

Fredrik från LÅ sa...

tjena mats! undrar när 2012 första inlägg kommer? Är från Luleå men bodde på Gran canaria förra vintern och har precis fattat att det går och surfa i norrbotten nu väntar jag bara på en ny bräda och vågor. Var ju ett litet swell i förrgår så rekade ett spot i rosvik som var helt ok,lite större vågor så hade det funka klockers! Tänkte även höra om man skulle kunna få en vägbeskrivning till bombat? så kanske vi syns i vattnet nån dag =) hade bra/ Fredrik